Wilt u ons beoordelen?

0
2364
⏰ Leestijd: < 1 minuut

We doen dagelijks ons best om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Wanneer u een schadeformulier invult, proberen wij snel contact met u op te nemen. Het is voor u namelijk wel zo fijn dat als u bijvoorbeeld schade heeft, dat snel afgehandeld kan worden.

Hoe wordt u er beter van?
Bij VDSD werken we oplossings- en doelgericht. Wij bellen u liever dan dat wij vijf mailtjes heen en weer sturen. Wij komen afspraken na en hebben u als klant altijd op de eerste plaats staan. Elke keer stellen we onszelf de vraag: “Hoe wordt u er als klant beter van?”

Scherp
Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij behandelen u zoals wij zelf ook behandeld zouden willen worden. Bovendien zijn we altijd alert en scherp en controleren wij zaken goed zodat wij ons werk in één keer goed kunnen doen. Dat is fijn voor u, maar ook voor ons!

Beoordeel ons!
We vinden het fijn om van u te horen wat u van onze service vindt. Daarvoor kunt u een beoordelingsformulier invullen. Met behulp van sterretjes kunt u ons beoordelen op onze snelheid van handelen, het nakomen van afspraken, de klantvriendelijkheid en de nazorg. Wilt u ons ook beoordelen? Dat vinden we fijn!