Als financieel adviseur staan wij garant voor een deskundig, onafhankelijk advies in begrijpelijke, heldere taal. Zie ons als uw gids en vraagbaak in een financiële wereld die steeds complexer wordt. Zekerheid bieden aan u dat is ons vak en daar mag u ons op afrekenen. Graag zelfs. Verzekeren is belangrijk, maar niet alles hoeft verzekerd te worden, ook daarbij helpen en adviseren wij u. En als er schade is moet u precies weten waar u aan toe bent en op dat moment zijn wij er juist voor u.

Helderheid in verzekeren. Altijd!

VDSD Vennoten

Onze basis voor succes

Bij VDSD werken we oplossings- en doelgericht. Wij bellen u liever dan dat wij vijf mailtjes heen en weer sturen. Wij komen afspraken na en hebben u als klant altijd op de eerste plaats staan. Wordt u er als klant beter van? Die vraag stellen wij onszelf keer op keer.

Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij behandelen u zoals wij zelf ook behandeld zouden willen worden. Bovendien zijn we altijd alert en scherp en controleren wij zaken goed zodat wij ons werk in één keer goed kunnen doen. Dat is fijn voor u, maar ook voor ons!