Verzeker ook uw ‘mooi-weer-voertuigen’

0
1912
⏰ Leestijd: < 1 minuut

Bootverzekering

Met het mooie weer in het vooruitzicht gaan er ook steeds meer boten het water op. Nederlanders houden namelijk van watersport en ons land telt maar liefst zo’n half miljoen pleziervaartuigen, van optimist tot motorjacht. Dat betekent ook meer kans op aanvaringen of pech op het water. Het is daarom belangrijk om uw boot te verzekeren. U kunt dit vergelijken met een autoverzekering. Zo is er de WA-verzekering en daarnaast is er ook nog een beperkte of volledige cascoverzekering. Wat het anders maakt is dat elke boot uniek is en zich in een andere staat van onderhoud bevindt. En het gaat om relatief hoge bedragen. Wij helpen u daarom graag met het vinden van de juiste verzekering, want als u goed verzekerd bent kunt u deze lente en zomer uw zorgen letterlijk laten varen!

Caravanverzekering

Heeft u al vakantieplannen gemaakt? Misschien gaat u er dan wel met de caravan of vouwwagen op uit. Voor even is het uw tweede huis waarin u een tijdje lekker verblijft en van uw vakantie geniet. Natuurlijk zit u er dan niet op te wachten dat iets als schade of pech uw vakantiepret bederft. Check daarom voordat u op vakantie gaat of uw caravan wel goed is verzekerd. Dan weet u zeker dat u niet voor nare verrassingen komt te staan!

Hulp nodig?

Wilt u hulp bij het kiezen van de juiste verzekering voor uw boot of caravan? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden een passende verzekering.