Studeren? Regel nu je studentenverzekeringen

0
2783
⏰ Leestijd: < 1 minuut

Ga je na de zomer studeren? Sluit dan nu alvast je studentenverzekeringen af. Want wanneer straks het nieuwe schooljaar begint komt er van alles op je af. Logisch dat je dan weinig tijd en zin hebt. Zorg er daarom voor dat je op tijd je verzekeringen regelt zodat je daarna een onbezorgde studententijd kunt beleven.

Je blijft thuis wonen       

Als je als student thuis blijft wonen verandert er misschien weinig. De enige verzekering die je dan echt nodig hebt is een zorgverzekering. Dit geldt overigens voor iedereen boven de 18 jaar. Veel verzekeraars bieden speciale studenten/jongeren polissen aan voor een gereduceerd bedrag. Onder de verzekeraars kunnen echter verschillen bestaan wanneer we kijken naar de voorwaarden. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

Je gaat op kamers

Wanneer je op kamers gaat moet je naast een zorgverzekering nog aan iets meer dingen denken. Bijvoorbeeld aan een inboedelverzekering. Zo zijn jouw dierbare laptop en televisie goed verzekerd tegen diefstal of materiële schade. Niet verplicht maar wel handig dus. Maar ook als je een keer een laptop leent van een medestudent is het handig als je voor schade bent verzekerd. Hiervoor is de aansprakelijkheidsverzekering.

 

Wil je meer weten over welke verzekering voor jou geschikt is? Wij helpen je graag verder!