Stichting Allerliefst blij met Mitsubussie

0
2526
Polderman en VDSD overhandigen Mitsubussie
⏰ Leestijd: < 1 minuut

Na jaren trouwe dienst heeft autobedrijf Polderman besloten hun ‘Mitsubussie’ te vervangen. Daarvoor hebben zij een ludieke actie bedacht door er een Facebook-actie aan te koppelen. De te vervangen bus is gratis ter beschikking gesteld aan een goed doel. Aan alle likers is gevraagd om een goed doel voor te dragen die de bus nog heel goed zou kunnen gebruiken. Op vrijdag 25 maart werd de winnaar na loting bekend gemaakt via een filmpje op Facebook. Stichting Allerliefst is als de gelukkige winnaar uit de ‘bus’ gekomen!

Op 5 april jl. werd het ‘Mitsubussie’ feestelijk overhandigd aan Stichting Allerliefst. Om ze veilig op weg te sturen heeft Jos van der Vlugt uit naam van VDSD de stichting een jaar gratis verzekering gegeven. En we kunnen zeggen: “Iets weggeven is leuk, maar daarbij zien hoe blij we deze stichting ermee maken is fantastisch!”

Over stichting Allerliefst

“Een goede start voor alle baby’s in Nederland.” Dát is waar Allerliefst in gelooft.

In samenwerking en in overleg met Allerliefst Kraamzorg nemen wij de zorg voor moeder en pasgeborene voor onze rekening. In de praktijk is dat niet altijd voldoende. Allerliefst komt bijna dagelijks bij jonge gezinnen die moeite hebben financieel de eindjes aan elkaar te knopen. Wist u dat in Nederland jaarlijks duizenden kinderen geboren worden in huishoudens die onder de armoedegrens leven?

Vaak is er te weinig of helemaal geen geld voor voeding en belangrijke spullen als luiers, rompers, en kleding. Maar ook niet voor praktische dingen als een wieg, eetstoel, badje of kinderwagen. Laat staan voor speeltjes of een lieve knuffel. Stichting Allerliefst wil deze jonge gezinnen helpen.

www.stichtingallerliefst.nl