Recreatie

Bootverzekering

Ons land telt maar liefst zo’n half miljoen pleziervaartuigen, van Optimist tot motorjacht. Dat betekent ook meer kans op aanvaringen of pech op het water. Het is daarom belangrijk om uw boot te verzekeren. U kunt dit vergelijken met een autoverzekering. Zo is er de WA-verzekering en daarnaast is er ook nog een beperkte of volledige cascoverzekering. Wat het anders maakt is dat elke boot uniek is en zich in een andere staat van onderhoud bevindt. En het gaat om relatief hoge bedragen. Wij helpen u daarom graag met het vinden van de juiste verzekering, want als u goed verzekerd bent, kunt u deze lente en zomer uw zorgen letterlijk laten varen!

Caravanverzekering

Gaat u er weleens met de caravan of vouwwagen op uit? Voor even is het uw tweede huis, waarin u een tijdje lekker verblijft en van uw vakantie geniet. Natuurlijk zit u er dan niet op te wachten dat iets als schade of pech uw vakantiepret bederft. Check daarom voordat u op vakantie gaat of uw caravan wel goed is verzekerd. Dan weet u zeker dat u niet voor nare verrassingen komt te staan!

Hulp nodig?

Wilt u hulp bij het kiezen van de juiste verzekering voor uw boot of caravan? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden een passende verzekering.