Profiteer van de collectiviteitskorting van ONVZ!

0
3373
⏰ Leestijd: < 1 minuut

Eenmaal per jaar heeft u de kans om over te stappen van zorgverzekeraar en dit jaar is de keuze voor een nieuwe zorgverzekeraar belangrijker dan ooit. Niet alleen qua kosten maar ook op het gebied van de vrije keuze in de gezondheidszorg. Deze wordt namelijk langzaam maar zeker ingeperkt. Dat betekent dat het steeds minder vanzelfsprekend is dat u zelf mag bepalen naar welk ziekenhuis of welke arts u gaat. ONVZ hanteert het uitgangspunt dat niemand voor u mag bepalen naar welke arts of ziekenhuis u moet gaan.

Collectiviteitskorting

Inmiddels heeft u van uw zorgverzekeraar bericht ontvangen over de premies en voorwaarden die vanaf januari 2015 gaan gelden. Wij hebben diverse verzekeraars vergeleken en ONVZ is de verzekeraar met scherpe tarieven, snelle betaling van de declaraties en ondersteuning als dat nodig is. Wij hebben via ons kantoor een collectiviteitskorting geregeld met 7% korting op de aanvullende verzekering en 3% korting op de basisverzekering.

Wilt u gebruikmaken van onze collectiviteitskorting? Bij ONVZ betaalt u dan slechts € 76,85 per maand als u kiest voor een vrijwillig eigen risico van € 500,- per jaar. Een aanvraag indienen gaat heel gemakkelijk online. Klik op onderstaande link en bereken direct uw premie, indien gewenst kunt u direct uw verzekering afsluiten. Uw bestaande verzekering wordt dan door ONVZ opgezegd. Dit hoeft u dus niet zelf te doen.

 

Bereken uw premie

 

Beslis op tijd

Het opzeggen van uw huidige zorgverzekering is zo geregeld. Als u vóór 1 januari 2015 bij ONVZ een zorgverzekering aanvraagt, dan zegt ONVZ gratis uw huidige zorgverzekering op. Heeft u zelf al uw oude verzekering opgezegd? Dan kan ONVZ u tot 1 februari 2015 als nieuwe verzekerde inschrijven.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!