Past uw zorgverzekering nog wel bij u?

0
1655
⏰ Leestijd: < 1 minuut

Vergelijk alle zorgverzekeringen eenvoudig op onze vergelijkingssite!

De zorgpremies van 2016 zijn bekend! Tijd om te gaan vergelijken, want uw oude zorgverzekering verlengen is lang niet altijd het voordeligst. U wilt natuurlijk geen onnodige kosten maken, maar wel gedekt zijn voor de zorg die u verwacht. Vraagt u zich weleens af of uw huidige zorgverzekering nog wel aansluit bij uw persoonlijke situatie en wensen?

Vaak loont het om tijd te investeren in het zoeken naar een passendere, betere of goedkopere zorgverzekering. Maar waar moet u beginnen? Om het u wat gemakkelijker te maken heeft VDSD een persoonlijke onafhankelijke vergelijkingswebsite ditiszorg.nl opgezet. Op deze website kan iedereen zeer eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken en aanvragen. U kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen, maar wij kunnen dat uiteraard ook voor u doen. De zorgverzekeringsvergelijker van ditiszorg.nl biedt u niet alleen de beste premie op basis van uw wensen, maar u kunt ook uw huidige verzekering en collectiviteitskortingen meenemen in de vergelijking. Binnen vijf minuten weet u welke zorgverzekering het beste bij u past en welke premie daarbij hoort. U kunt uw zorgverzekering zelfs direct afsluiten! Doet u dit liever samen met ons? Daar helpen we u natuurlijk graag bij. Neem gerust contact met ons op.

Wanneer moet ik overstappen?
Als u zeker weet dat u wilt overstappen dan moet u vóór 1 januari 2016 uw huidige zorg-verzekering opzeggen. U heeft dan nog tot 1 februari 2016 de tijd om een nieuwe verzekering af te sluiten. Let er wel op bij het overstappen dat u een zorgver-zekering heeft vóór 1 februari 2016. Doet u dit niet, dan riskeert u een boete omdat u onverzekerd bent.