Het motorseizoen is begonnen!

0
2147
⏰ Leestijd: < 1 minuut

Het voorjaar is in aantocht, hét moment voor veel motorrijders om hun motor weer van stal te halen. Niets is namelijk lekkerder dan een ritje op de motor maken met het mooie weer.

Het aantal motorrijders in Nederland blijft groeien. Op dit moment zijn er in Nederland bijna 654.000 motoren. Dat is bijna 10% meer dan 5 jaar geleden. Op 1 januari 2009 waren er namelijk ruim 595 duizend motorfietsen in bezit van particulieren. En dat zijn er weer bijna anderhalf keer zoveel als negen jaar eerder in 2000.

Als trotse eigenaar van zo´n prachtige motor weet u natuurlijk als geen ander dat een ongeluk in een klein hoekje zit. U beschermt zichzelf met speciale kleding en u wilt de beste verzekering voor uw motor. U bent wettelijk verplicht om uw motor WA te verzekeren. Dit is de meest beperkte en daarom ook goedkoopste dekking. De schade die je met je motor toebrengt aan personen of andermans spullen wordt hiermee vergoed. De schade aan uw eigen motor is bij de WA-dekking niet meeverzekerd.

Uitgebreidere dekking

Wilt u dat uw eigen motor ook verzekerd is bij schade? Kies dan voor een ruimere dekking. Wij adviseren u graag over welke motorverzekering het beste bij u past. Neem daarom gerust contact met ons op en ga met een goed gevoel de weg op!