Heeft u stormschade?

0
1861
⏰ Leestijd: < 1 minuut

Het onstuimige herfstachtige weer van de laatste tijd houdt nog even aan. Opnieuw wordt er stormachtig weer verwacht met zware windstoten. De afgelopen weken is ons land meerdere malen door dit soort stormen geteisterd. Vooral bij ons in de Duin- en Bollenstreek was de wind erg sterk met alle ongemakken van dien.

Door het stormachtige weer stijgt het waterpeil snel en ook het verkeer heeft erg veel last van de harde windstoten. Met dit soort weer blijft helaas ook stormschade niet uit. Uw huis of inboedel kunnen door de storm namelijk gemakkelijk schade oplopen.

Bij schade aan uw huis en/of uw inboedel door storm is het goed om te weten hoe u de schadeafhandeling in gang zet. Ten eerste is het van belang dat u foto’s maakt van de schade, als u die mogelijkheid heeft. Vervolgens meldt u uw schade zo spoedig mogelijk bij VDSD.

Ook als u twijfelt of de schade door uw verzekering wordt vergoed kunt u gewoon contact met ons opnemen. Wij zoeken direct voor u uit of de schade binnen uw dekking valt. Dus heeft u stormschade? Neem dan snel contact met ons op via info@vdsd.nl of bel 0252 – 416850.