Columns

SvdV20140915-163-2

Welkom op onze vernieuwde website!

Met trots presenteren wij u onze nieuwe website. Omdat de tijden veranderen en vonden we het tijd om onze oude website eens goed onder de loep te nemen. Met als gevolg; een volledig vernieuwde website! En niet zomaar een website, maar een moderne en strakke weblog geïntegreerd met onze oude website.

Wij willen onze klanten beter laten zien wie wij zijn en wat we doen en vanaf nu kan dat via vdsd.nl. Met zakelijk, particulier, luchtig en relevant nieuws houden we u op de hoogte van alles rondom ons vakgebied en ons kantoor.

Natuurlijk zijn ook alle fijne functies van de oude website behouden gebleven. Zo kunt u nog gebruik maken van ons schadeformulier, contact met ons opnemen en de polisvoorwaarden bekijken. Het draaide bij het ontwerpen van de site vooral om u. Wat wilt u als klant lezen, waar bent u naar opzoek? Wij geloven dat we met het vernieuwen van de website beter aan uw wensen voldoen. Natuurlijk staan wij altijd open voor suggesties of opmerkingen. Dus mist u iets op de site of heeft u een vraag? Laat het ons dan weten! We zijn namelijk altijd bezig om onze site te verbeteren en kunnen uw hulp daar goed bij gebruiken.

Met de gewijzigde vormgeving en structuur van de website vindt u binnen enkele muisklikken precies wat u zoekt. Zoals u merkt zijn wij erg enthousiast over het eind resultaat. Wij hopen u ook!

Jos van der Vlugt