LAATSTE ARTIKELEN

autoverzekering

Hoe zit het met de autoverzekering als u uw auto verkoopt?

U wilt uw auto verkopen, of misschien heeft u uw auto al verkocht. Hoe zit het dan met de autoverzekering? Zodra de auto verkocht is kunt u de huidige autoverzekering beëindigen. Maar hoe doet...
overzicht

Hoe hou ik het overzicht over mijn verzekeringsportefeuille?

Vaak sluit u verschillende verzekeringen apart af. Denk hierbij aan telefoonverzekeringen, autoverzekeringen en dergelijke. Om te zorgen dat u het overzicht behoudt, is het goed om periodiek te controleren of al uw verzekeringen wel...
hagelschade VDSD verzekering Lisse

Kan ik me als tuinder verzekeren voor hagelschade?

Hagel kan veel schade aanrichten. Één enkele hagelbui kan al voor 650 miljoen euro schade zorgen. Dat is de schatting van LTO Nederland. Vooral in de agrarische sector richt hagel veel schade aan en lopen...

Vraag het VDSD

De wereld van verzekeringen is soms wat ingewikkeld. Wij begrijpen het dan ook heel goed als u vragen heeft over bepaalde zaken. En misschien heeft u wel een algemene vraag waar veel anderen ook...

Binnenkort ga ik trouwen, waarom zou ik hierbij huwelijkse voorwaarden opstellen?

Vraag: Binnenkort ga ik trouwen, waarom zou ik hierbij huwelijkse voorwaarden opstellen? Antwoord: Er kunnen voor u verschillende redenen zijn om huwelijkse voorwaarden op te stellen. U kunt dat doen omdat u uw vermogen wilt beschermen voor...

Mijn dochter heeft onze tablet kapot gemaakt. Ben ik hiervoor verzekerd?

Een ongeluk zit in een klein hoekje, zeker wanneer u (kleine) kinderen heeft. Het is daarom ook belangrijk dat u uw kostbare spullen op de juiste manier verzekerd. In dit geval zou u misschien verwachten...

Wat houdt de budgetpolis in?

De vraag die ik voor mijn gevoel het meeste moet behandelen de afgelopen tijd is; wat nu precies die nieuwe ‘budgetpolis’ inhoudt. En dat is eigenlijk heel simpel: Vanaf 2016 mogen zorgverzekeraars een polis aanbieden...

Ik woon in een huurwoning en lees vaak over ‘huurdersbelang’ maar wat is dat...

Veel bewoners van een huurwoning zien of horen het begrip ‘huurdersbelang’ voorbij komen. Huurdersbelang heeft te maken met het aantal aanpassingen dat u in uw huurwoning heeft gedaan die u niet uit uw woning...