De Krediet Adviseur

U wilt een nieuwe goedkope lening afsluiten, een bestaande lening oversluiten of een combinatie van beiden? VDSD Financieringen maakt het voor u mogelijk tegen een scherpe rente en dus lagere maandlasten

Wie zijn u van dienst

VDSD Financieringen is een onafhankelijke financieringsbemiddelaar met een jarenlange ervaring op het gebied van Consumentenkrediet, Verzekeringen en Financial Lease. Streekgebonden en daardoor in staat om u op een persoonlijke manier te adviseren voor de best passende en verantwoorde lening en meest gunstige verzekering.

U kunt bij ons terecht voor een lening voor een auto, caravan of motor. Maar ook voor het financieren van woningverbetering, zoals een keuken, dakkapel, serre, tuinaanleg of verbouwing zijn wij u graag van dienst. In de meeste gevallen is de rente hierbij fiscaal aftrekbaar en betaald u GEEN advies-, notaris- en taxatiekosten,

VDSD Financieringen werkt daarnaast samen met VDSD (Helderheid in Verzekeringen) en PFP (Ondernemend in financiële zaken), gevestigd in ons gezamenlijke kantoor aan de 2e Poellaan 10a te Lisse. Hierdoor zijn we in staat om u op elk financieel gebied van dienst te zijn met professionele en goed opgeleide vakspecialisten.

VDSD; Uw financieel adviseur bij u in de buurt.

Sjaak van den Berg

Functie

Directeur / Adviseur

Telefoon

0252 – 809 801

Mobiel

06 – 502 962 16

E-mail

sjaak@vdsd.nl

Specialist en gediplomeerd adviseur (WFT) in consumentenkrediet, verzekeringen en financial lease.

Monica van der Krogt

Telefoon

0252 – 809 800

E-mail

monica@vdsd.nl

Receptie en ondersteuning.

Onze werkwijze

Door als onafhankelijk intermediair samen te werken met verschillende banken en een selectief aantal verzekeraars zijn wij in staat om voor u de beste producten te selecteren op het gebied van kwaliteit en prijs. Wij maken geen onderscheid in klanten die een kleine lening of grote lening nodig hebben en zijn vaak in staat om bestaande leningen samen te voegen tegen een vaak lagere rente en dus lagere maandelijkse lasten.

De beloning voor onze dienstverlening met betrekking tot de advisering en bemiddeling van een consumentenkrediet is verdisconteerd in de rentevergoeding en bedraagt gemiddeld 1‰ per maand van het uitstaande netto saldo, zijnde € 1,- per € 1.000,- uitstaand krediet.

De premie van zogenaamde complexe en impactvolle verzekeringen, zoals Betalingsbeschermers, Individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en Overlijdensrisicoverzekeringen kennen een netto premie, exclusief provisie. Dit houdt in dat er voor deze producten geen provisie van de verzekeraar door ons wordt ontvangen. Onze advies- en bemiddelingsvergoeding wordt rechtstreeks door u aan ons betaald en is dan ook vooraf kenbaar gemaakt en bedraagt maximaal € 175,-. Hierin is inbegrepen de nazorg gedurende de looptijd van de lening en/of verzekering.

Schadeverzekeringen, zoals de Inboedel-, opstal en WA verzekeringen kennen een bruto premie, inclusief provisie, die door de verzekeraar aan ons wordt uitbetaald.

Onze kwaliteitswaarborgen

Autoriteit Financiële Markten

De AFM voert de Wet financieel toezicht (Wft) uit en houdt toezicht op de deskundigheid en integriteit van de dienstverlening van financiële adviseurs. Ons kantoor is bij de AFM geregistreerd en heeft een wettelijke vergunning om te adviseren en te bemiddelen in financiële diensten.
www.afm.nl

Kifid

Ons kantoor besteedt voortdurend grote zorg aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Als dat zo is horen we dat graag van u, want klachten over onze dienstverlening nemen wij zéér serieus. Zo kennen wij een interne klachtenprocedure, zijn wij aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) en onderschrijven het reglement. Klik hier voor meer informatie over Kifid of kijk op hun website.
www.kifid.nl

Geld lenen via VDSD Financieringen

Wij adviseren u welke geldlening het beste past bij uw wensen en persoonlijke situatie. Vervolgens kijken wij waar u het voordeligste geld kunt lenen. Wat de geldlening kost per maand en over de totale looptijd. Wij werken samen met meerdere kredietverstrekkers en hebben dus altijd de beste geldlening tegen de laagst mogelijke rente.

Wat is de beste geldlening voor u?

Er zijn verschillende kredietvormen. Wij adviseren u graag welke kredietvorm het beste past bij uw situatie.

Persoonlijke lening

 • Geldlening met een vaste looptijd en rente.
 • Boetevrij (extra) aflossen veelal mogelijk.
 • Looptijd t/m 120 maanden.
 • (Voor woningverbetering en restschuldfinanciering maximaal 180 maanden)

Doorlopend krediet

 • Geldlening met variabele looptijd en variabele rente.
 • Mogelijkheid voor opname en tussentijds boetevrij (extra) aflossen

Huurkoop (objectfinanciering)

 • Geldlening met een vaste looptijd en rente
 • Onderpand het gefinancierde object
 • Slottermijn (max. restwaarde object) mogelijk

Financial Lease (Zakelijke lening voor auto of bedrijfsmiddel)

Waarom geld lenen via VDSD Financieringen?

 • Verantwoord geld lenen
 • Advies op maat
 • Lage maandlasten
 • Voordelige rentes

VDSD is het bemiddelingsbureau voor het lenen van geld in;

 • de Duin- en Bollenstreek
 • Haarlemmermeer
 • via de met haar samenwerkende landelijke relaties zoals;
  • Schipper Kunststofkozijnen
  • Ruiter Dakkapellen
  • Haarlem Dakopbouw
  • H&B Bouw

Kom langs op ons kantoor, bel 0252 – 809 801 / 06-50296216 (Sjaak van den Berg) of stuur uw kredietaanvraag direct in:

Krediet aanvragen

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze onderstaande dienstverleningsdocumenten.

DVD-VDSD Financieringen 2016

DW-VDSD Financieringen 2016 01

Krediet Zakelijk

Financial Lease is de kredietvorm als alternatief voor Koop of Operationele Lease. Onderstaand de voordelen voor u op een rij;

 • Aan het einde van de looptijd is de auto economisch en juridisch van u
 • De auto staat op de balans van uw bedrijf
 • Een scherpe rente
 • Investeringsaftrek indien vracht- of bestelauto
 • Investeringsaftrek bij energiezuinige personenauto
 • Extra milieu-investeringsaftrek in sommige gevallen mogelijk
 • Versnelde afschrijving tot 75% van de aanschafwaarde (excl. BTW)
 • Lagere verzekeringspremie door opbouw schadevrije jaren
 • U houd t.o.v. koop investeringsruimte over voor de kernactiviteiten van uw bedrijf

Twee manieren om Financial Lease vorm te geven;

 • Met een slottermijn die in overeenstemming is met de restwaarde van de auto. U kunt aan het einde van de looptijd de auto inruilen, de restantschuld aflossen of door middel van een nieuw contract de slottermijn in maandelijkse termijnen voldoen.
 • Zonder slottermijn. U betaald het gehele gefinancierde bedrag in maandelijkse termijnen terug. Hierdoor zijn de maandlasten hoger maar is er geen restantschuld meer aan het einde van de looptijd.

JAARCIJFERS NIET ALTIJD NOODZAKELIJK
Het is in veel gevallen mogelijk om ook zonder aanlevering van jaarcijfers een Financial Lease aan te vragen. Bent u bijvoorbeeld een startende ondernemer of wilt u niet uw cijfers overleggen, dan is het in veel gevallen ook mogelijk om een Financial Lease af te sluiten.

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.
Ons telefoonnummer is  0252-809801 / 06-50296216 (Sjaak van den Berg)

Zelfstandigen Krediet

Voor zelfstandig ondernemers – onder bepaalde voorwaarden – een mogelijkheid om een doorlopend krediet of persoonlijke lening af te sluiten voor consumptieve doeleinden. De overige productcondities zijn gelijk aan de voorwaarden van het doorlopend krediet of de persoonlijke lening die aan particulieren in loondienst wordt verstrekt.

Links

www.kifid.nl
Wij besteden voortdurend grote zorg aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Als dat zo is horen we dat graag van u, want klachten over onze dienstverlening nemen wij zéér serieus. Zo kennen wij een interne klachtenprocedure en zijn wij aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid).

www.afm.nl
De AFM houdt toezicht op het gedrag van iedereen die actief is op de markt van sparen, lenen, beleggen en verzekeren. Wat kunt u als consument van dit toezicht verwachten? En welke stappen dient u zelf te nemen?

www.belastingdienst.nl
Leuker kan de belastingdienst het niet maken, wel makkelijker. Dat bewijzen ze met deze site. U vindt hier alle ins en outs over ons belastingstelsel.